About my Journal, public excuses.  

19 Sep 2011

I don't think need continue empty debates like this post. Because my opinion as is. In generally it doesn't change. May be it is so offensive for somebody. I think that one of chief peculiarity for human existence - it is coexistence different opinions. I think best example it is theology subject. I am mostly atheist. My attitude for God, and any religion very implex for me. And I think that my opinion about it is terrible for some religious people. No problem!!! I don't searching theological forums, and doesn't post some entry like: 'The Gods is opium for your mind'. If my friend after big reflection, or in life-way become to God, I don't cry about it!!! It is only her case. He want have praying Buda - ok, may be Jesus - ok, king of god - ok, no difference for me. But... For me orthodox god more better then other.
I really don't understand what people may want, when he live near 16 thousands kilometers from me. And he posted: "terrible Nazi near us!!!" or "throw the stone in him, he don't understand Ukrainian". Or, what is doesn't in any limits, "he don't understand Ukrainian, and posted about it, stupid". And later they spoke: "I think we must kill him. One day, or two... We find killer and he will come to you with big big gun, and then we see how you posted their "notesisesis".
They: "And second of control shot in head you have because some time you post in English. Not only in English, but you don't have TOEFL, IELTS, FCE, TOEIC it is somehow may understood, but he don't have КЕТ, PET, FCE, CAE, CPE and BEC, BULATS, ILEC, ICFE and confuses past simple and present tense. Must die, and suffer in hell" ("We don't hear it about Microsoft some year ago?!?"). After this sentence all combination of three letter by English alphabet is ended.
Really don't understand... No pleasure - wrong way, close this tab. Let's google and find "beautiful flower in the Eden".
Не считаю нужным продолжать пустые дебаты. Потому что мое мнение такое какое есть. В целом оно не измениться. Может оно и обижает кого то. Я считаю что главный вопрос существования человечества - это сосуществование различных мнений. Считаю что лучший пример это отношение к религии. В большей степени я атеист. Мое отношение к Богу и любому виду религии очень сложное для меня. И я думаю что мое отношение к религиозным вопросам неприямлемо для верующих людей. Без проблем!!! Я не ищу теологические форумы и не убеждаю кого ли бо что "религия это опиум для ума". Если кто-то из моих друзей в результате больших размышлений, или в следствии жизнего пути, приходит к Богу, я не устраиваю истерики. Это всего лишь его выбор. Хочет он молиться Буде - хорошо, Иисусу - хорошо, королю богов - хорошо, мне без разницы. Хотя... Православный бог мне как то ближе всех.
Я правда не понимаю что хочет человек, который живет за 16 тысяч километров от меня. Пишет: "ужасные нацисты рядом с нами!!!" или "киньте в него камень, он ни черта не понимает в украинском языке". Или, что уже ни в какие рамки не лезит,: "он не понимает украинский, да еще и пишет об этом, тупица". А потом разговаривают между собой: "Я думаю мы должны его убить. День, два... и мы найдем киллера, и он придет к нему с большой-большой пушкой, и тогда мы посмотрим как это он будет постить свои записулечки".
Они же: "А второй контрольный выстрел в голову он получит за то что иногда постит заметки на Английском языке. Не просто на английском, а он не имеет сертификатов: TOEFL, IELTS, FCE, TOEIC (сертификаты обывательского владения английским языком) отсутствие этих еще можно понять, но не иметь: КЕТ, PET, FCE, CAE, CPE and BEC, BULATS, ILEC, ICFE (сертификаты профессионального и филлогического уровня владения) а еще он путает времена ангийских глаголов прошлое и настоящее (так ощибаються с первого класса). За это он должен умереть, и мучаться в аду. (кажеться так раньше говорили о Майкрософте?!? мастдай)". После этого предложения все трехбуквенные комбинации из английского алфавита закончились.
Правда не понимаю... Не нравиться - не делай этого. Закрой эту страничку. Набери в гугле "прекрасные цветы Эдэма".
lj, learning english, О себе, Популистика